måndag, april 06, 2009

Ett möte han aldrig kommer glömma, del 1


De hade stämt träff på ett kafe. Hon hade diktetat villkoren och han hade gått med på det hon sagt. Den senaste veckan hade varit en otrolig utmaning för honom, svårare än på mycket länge.
Hon hade skickat efter en present till honom som han hämtat ut på postkontoret. Instruktionerna till hade kommit i ett separat brev som även innehöll ett frankerat kuvert för att skickas tillbaka till henne när uppgiften var utförd.
Han väntade med spänning och när han fick den lilla avin nästan sprang han ner för att hämta ut paketet. Det var adresserat till Slynan. Han skämdes som ett djur när han tog emot det men att få vara hennes slyna fick honom ändå att sträcka på ryggen och le ett stolt men generat leende.
På vägen ut tvekade han, stannade till och vände sig sedan om och fångade expeditens upppmärksamhet. –Det är min Miss som skickat paketet till sin lilla hora. Nu ska jag göra henne stolt. Sedan skyndade han sig hem med röda kinder.
Tejpen och allt papper kändes som en mur som inte gick att ta sig igenom. Han tog ett djupt andetag och bröt sig sedan in. Det var den största buttplugg han sett i verkligheten och ett kyskhetsbälte med lås.

Han öppnade brevet och började läsa;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar